over ons

Plus is More is een talent office. Het begeleiden en adviseren van professionals en bedrijven in het huidige werkklimaat is onze grote troef. Plus aandacht besteden wij tevens aan 50+ en anderstaligen.

Voor en door talent betekent ook dat Plus is More, als onderneming, vooral zal samenwerken met 50+ en anderstalig talent in vaste dienst of als freelancer.

Als oprichtster en als onderneemster ben ik trots me vanaf heden te mogen richten op de professional als mens en dit binnen de structuur van een organisatie. Na 28 jaar ervaring in verschillende sectoren en als leidinggevende, voelde ik me meer en meer verbonden met de verschillende aspecten van "wat is HR ?" en hoe dit te valideren in een organisatie.

Zowel procesmatig als hoe ga ik met mijn medewerkers om zijn essentiële onderdelen om als bedrijf je imago te versterken.

In een werkomgeving waar mensen zich goed voelen is vastgesteld dat bedrijven productiever en winstgevender zijn. 

Dit is dan ook de aanzet geweest tot de oprichting van Plus is More. Met professionals en bedrijven mee kunnen denken en gericht  "ontzorgen" in een arbeidsmarkt in transitie.

Dank voor jouw interesse en tot binnenkort.

Els

Contacteer ons

Els - Plus HR Expert