we hebben er goesting in!

We zien wat werkloosheid en "werkmoeheid" met mensen doet. Als je werk zoekt of van job wil veranderen, stel je je competenties, talenten en meerwaarde snel in vraag. Zélfs als je je bewust bent van de schat aan ervaring in je volle rugzak. Zélfs als je gepokt en gemazeld bent door de samenwerking met collega’s.

We zien dat bedrijven werk aanbieden. Veel werk. Jullie zijn druk op zoek naar de juiste medewerker. Jullie willen graag werk géven, maar dat blijkt complexer dan ooit.

Werkgever en sollicitant willen elkaar ontmoeten. Plus is More wil die ontmoetingen realiseren. Dat kunnen we omdat we de ervaring hebben: in diverse bedrijfssectoren, met werknemers en met sollicitanten. En we gaan dat met veel goesting doen. Want de juiste persoon vinden voor de juiste functie in het juiste bedrijf, dat is voor ons geen cliché, maar een werkbaar doel.

Plus is More wil ontzorgen. We gaan extra hard werken en zorgen wegnemen bij onze klanten.
Zoek je naar een nieuwe uitdaging? We zorgen ervoor dat je je meerwaarde scherp ziet en uitstraalt als we je voorstellen bij de werkgever.
Zoek je een nieuwe medewerker? Wij denken met je mee en stellen een professional plan voor als we zeker zijn. Want de sleutel tot succes in jouw onderneming ligt bij je human capital. De mens achter de werknemer is bij ons evenmin een cliché.

Elke professional is welkom bij ons. Maar we besteden extra aandacht aan de kandidaat àchter de 50+’er - ook gepokt en gemazeld - en neen, niet uitgeblust. Heb je bijsturing nodig in nieuwe, digitale skills? Dan geven we dat. Want ook jij wil vast nog deel uitmaken van de toekomst.

We gaan aan de slag met de hoger afgestudeerde anderstalige (HOA). Opleiden, adviseren, je Nederlands aanscherpen. We maken je bewust van je meerwaarde, precies omwille van je eigen culturele denkkader.

Plus is More vertrekt vanuit de mens achter werkgever en professional. Daarmee maken we het verschil. Die uitdaging, daar hebben we echt goesting in!

Plus is More wenst je nog een fijne dag.